WP theme optional pages:

“Journal Donation Project” este un proiect elaborat şi lansat de către Arien Mack, Profesor în Psihologie, Editor al revistei “Social Research”. Ideea elaborării proiectului a apărut în anul 1990 ca răspuns la necesităţile cercetătorilor pentru reviste ştiinţifice curente.

Misiunea Proiectului este de a contribui la dezvoltarea colecţiilor bibliotecilor ştiinţifice şi universitare din ţările în curs de dezvoltare prin abonarea curentă şi retrospectivă la reviste de specialitate, ştiinţifice şi de informare în limba engleză. În anul 1996 Biblioteca Ştiinţifică a Academiei de Studii Economice din Moldova a devenit partenerul Proiectului “Journal Donation Project”.

Actualmente prin intermediul Proiectului “Journal Donation Project” Biblioteca Ştiinţifică ASEM primeşte 16 reviste academice recenzate, recunoscute pe plan mondial, care pot fi consultate în Sala de lectură “Paul Bran”, Bl. “C”.

Revistele propuse în cadrul Proiectului “Journal Donation Project” vă vor ajuta la elaborarea lucrărilor ştiinţifice, la lărgirea orizontului profesional şi la cunoaşterea noilor direcţii de dezvoltare ale economiei mondiale.

Pentru informaţii suplimentare privind activitatea proiectului puteţi consulta următoarea adresă:
www.newschool.edu/centers/jdp

Pentru accesul la varianta electronică a revistelor abonate prin intermediul Proiectului “Journal Donation Project” vă adresaţi la bibliotecarul de serviciu în Sala de lectură “Paul Bran”, Bl. “C”.

Persona de contact:
Aliona Tanase
tel: (+373) 0 22 402917
e-mail: modern_lang@lib.ase.md