WP theme optional pages:

1. Ghidul Bibliotecii Științifice a ASEM – conține informații utile privind subdiviziunile Bibliotecii Științifice a ASEM și oferta lor.

2. „Comunicarea Colecţiilor” – conține informații privind accesul în sălile de lectură ale Bibliotecii Științifice a ASEM.

3. „Centrul Multimedia” – conține informații referitoare la condițiile de acces și serviciile oferite de Centrul Multimedia.

4. „Resurse electronice” – oferta de resurse electronice disponibile în Biblioteca
Științifică a ASEM, care pot fi accesate urmând link-ul de pe pagina web a bibliotecii: www.lib.ase.md.

5. „Bazele de date EBSCO PUBLISHING” – oferta la articole full-text din peste 18200 de reviste, ziare, buletine de știri și ediții de referință.

6. „Centrul de Informare al Uniunii Europene (CIUE) în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova” – conține informații utile referitoare la resursele CIUE.

7. Ghid „Uniunea Europeană” – ajutor pentru accesarea resurselor informaționale de pe site-ul Uniunii Europene http://europa.eu/.

8. Ghid „International Monetary Fund” (IMF) – ajutor pentru accesarea resurselor informaționale de pe site-ul IMF http://www.imf.org/external/index.htm.

9. Ghid de utilizare a sistemului Primo – (Catalog Electronic Unic al Bibliotecilor Universitare din Republica Moldova) http://primo.libuniv.md/

10. Căile etice de utilizare a informaţiei – conține sfaturi cum să eviți plagiatul neintenționat la elaborarea unei lucrări.

11. Modele de prezentare a referințelor bibliografice – Reguli pentru prezentarea referințelor bibliografice și citarea resurselor de informare.